musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno
Pogled iskosa

Pogled iskosa (81)

Pogled iskosa: Junski sneg

Rezultate konkursa Ministarstva kulture i informisanja republike Srbije za sufinansiranje medijskih projekata sa nestrpljenjem su očekivale brojne redakcije „velikih“, prestoničkih ali i „malih“ lokalnih medija.

Read more...

Vesti

U ponedeljak, dan nakon nekadašnjeg velikog državnog praznika, Dana republike, i neposredno posle potvrde Statuta Vojvodine u srbijanskom parlamentu, ministri unutrašnjih poslova i pravosuđa EU usvojili su dopunu Regulative 539/2001 kojom se državljani Srbije (osim žitelja s prebivalištem na Kosovu), Crne Gore i Makedonije koji imaju biometrijske pasoše stavljaju na „pozitivan šengenski spisak“, što znači da će biti „izuzeti od obaveze vađenja viza“ za zemlje EU, osim Velike Britanije i Irske.

Read more...

Šampanjac

Boris Tadić je pre izvesnog vremena ispijao šampanjac na stadionu povodom plasmana fudbalske reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo i time prekršio zakon zbog čega se tokom prošle nedelje pojavio pred sudom i zbog ovog prekršaja je kažnjen.

Read more...

Parking

Pored novogodišnjih ukrasa u centru koji su trebali da daju svečaniji izgled gradu, Bečejci su imali priliku, i još uvek imaju, da vide kako na ulici iznad njihovih glava i automobila preteći visi vrh slomljenog stabla.

Read more...

Utapanje

Na bečejskoj političkoj sceni, ako se to tako može nazvati, došlo je do promena, koje su u skupštinskim kuloarima nagoveštene još pre nekoliko nedelja.

Read more...

Dug

U bečejskoj fabrici nameštaja „8. oktobar“, u kojoj je u prvoj polovini prošle godine poništen kupoprodajni ugovor tj. privatizacija, tokom prošle nedelje došlo je do novog, ovoga puta uspešnog, pokušaja zaplene pokretne i nepokretne imovine zbog namirivanja duga prema poreskoj upravi i DDOR-u.

Read more...
Subscribe to this RSS feed