Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

MOL BEČEJ – SRBOBRAN – VRBAS: Pogled u bolje sutra

MOL BEČEJ – SRBOBRAN – VRBAS: Pogled u bolje sutratrg_fontane

Jesenji deo sezone 2012/13. Međuopštinske lige Bečej – Srbobran – Vrbas dva kluba sa teritorije opštine Bečej završili su na dnu tabele. Fenjer sa jednom pobedom, jednim remijem i devet poraza, odnosno sa ukupno četiri boda drži petrovoselsko Jedinstvo, a ekipa Mladosti iz Radičevića ima bod više i nalazi se na sedmom, pretposlednjem mestu tabele.

Predstavnici oba kluba ističu da je sezona 2011/12. bila katastrofalna u svakom pogledu i da je u odnosu na nju jesenji deo prvenstva uspeh, dok na proleće očekuju mnogo bolja izdanja svojih ekipa.
– Poslednja tri kola odigrali smo onako kako nam i dolikuje. Kako prvenstvo odmiče, tako se i ekipa uigrava. Timu je potreban još jedan odbrambeni igrač na levoj strani tako ćemo biti kompletni za proleće i nove pripreme koje nas očekuju već početkom februara. Tada ćemo u OSC-u „Mladost“ raditi vežbe snage i taktičko uigravanje, a od marta izlazimo na teren, jer se prvenstvo nastavlja prvog vikenda aprila – rekao je Boris Nađ, trener Jedinstva.
Njegov kolega na klupi Mladosti Milorad Kolundžija zadovoljan je urađenim u jesenjoj polusezoni, ali ipak smatra da je moglo za nijansu bolje.
– Na našu igru su mnogo uticali treninzi, tačnije mali odziv igrača na njima. Očekujem da drugu polusezonu počnemo i odigramo mnogo bolje. U ekipu se vraćaju Jurić iz turijske Mladosti, Stupar i Tepić iz Bačke Mol. Sa tim momcima možemo da igramo znatno bolje i drugačije. Sledi pauza do 1. februara, kada nas očekuje početak priprema – rekao je Kolundžija.

I.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *