Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Péterrévén, Bácsföldváron és Dreán: A művésznő lepedője

A művésznő lepedője(Foto: PMSzE)

A Than Fivérek Értelmiségi Kör és az Óbecsei Civil Központ szervezésében, s a Magyar Nemzeti Tanács támogatásával Dreán, Péterrévén és Bácsföldváron is látható lesz A művésznő lepedője című előadás.

A Perem Magyar Színházi Egyesület színdarabjában Rókus Zoltán és Verebes Judit játszanak.

„Nagy öröm számunkra, hogy ezekre a kis településekre is eljutunk, ahol, Péterrévét kivéve, már sok-sok éve nem járt színjátszó csoport. A Perem MSZE előadásai mindig egy irodalmi személyiségről szólnak: ezúttal Karinthy Frigyes humoreszkjei ihlették a darabot, amit jómagam írtam és rendeztem, sőt a díszlet is az én munkám. Előadásunkban azt a kérdést járjuk körbe, hogy mit tehet egy nő, aki képtelen kilépni házassága kalitkájából. A kétszereplős darab középpontjában Lujza áll, aki elhatározza, hogy felszámolja régi, unalmas életét és újra egyedülálló lesz”, mondta Rókus Zoltán.

A dreai előadás a Kutaspuszta kultúrkörben lesz november 16-án, 18 órától. November 26- án Bácsföldváron, a Jankovity teremben lesz látható az előadás, míg Péterrévén december 9-én tekinthetik meg az érdeklődők a darabot.

A belépés díjtalan.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *