Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

BARAŽ ZA POPUNU DRUGE SRPSKE LIGE: Na pola puta do plasmana

BARAŽ ZA POPUNU DRUGE SRPSKE LIGE: Na pola puta do  plasmanatrg_fontane

Košarkaši bečejske Tise nakon dve pobede u prva dva kola baraža za popunu Druge srpske lige na pola puta su do plasmana u navedeni rang takmičenja.

Tisa je u prvom kolu baraža na svom terenu prošle srede u neizvesnoj i uzbudljivoj utakmici, nakon produžetaka savladala SO Koš iz Sombora sa 108:104 (28:20, 26:18, 28:24, 11:31, 15:11), a samo tri dana kasnije i u Veterniku domaću Mladost sa 80:76 (20:18, 19:15, 16:22, 25:21).
Tisa je dobro otvorila meč, do odlaska na odmor je vodila, da bi u trećoj deonici naglo pala u igri. Propušteno je uspela da nadoknadi u poslednjoj četvrtini i da se kući vrati sa celokupnim plenom.
Jedan od najboljih u redovima Tise pored Buluta, Miloš Petković smatra da je na meču u Veterniku moglo doći i do zamene pobedničke strane.
– Prošlog vikenda u Novom Sadu odigrali smo veoma težak meč. Protivnik je bio grub, pružio je snažan otpor, a i sudije su kumovale poletu protivnika. Hladne glave smo izbegli poraz i doneli novu pobedu svom timu – rekao je Petković.
Tisa je u sredu na svom terenu (nakon zaključenja ovog broja Bečejskog mozaika) igrala na svom terenu sa ekipom Mladosti, dok je ovog vikenda u okviru poslednjeg kola baraža očekuje gostovanje u Somboru. Petković predviđa pobedu svoje ekipe u oba kola i „overu karte“ za put u Drugu srpsku ligu.

I.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *