Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Dom zdravlja: Ginekolog dao otkaz, angažovana nova doktorka dva dana nedeljno

Ginekolog dao otkaz, angažovana nova doktorka dva dana nedeljno

Iz Doma zdravlja Bečej saopšteno je da će od 22. decembra, dr Saša Milošević, specijalista ginekologije, prestati sa radom u bečejskoj zdravstvenoj ustanovi.

„Doktor je podneo otkaz ugovora o radu u zakonskom roku, pre mesec dana, ugovor ističe, odnosno otkaz nastupa u petak, 22.12.2023“, naveli su iz Doma zdravlja.

O tome da li će i kada biti angažovan novi ginekolog u Domu zdravlja, u saopštenju zdravstvene ustanove piše da „nakon prestanka rada dr Saše Miloševića, spec. ginekologije, preduzeli smo sve da naše sugrađanke dobiju neophodne usluge na odeljenju ove specijalnosti. Potpisan je ugovor o dopunskom radu sa dr Helenom Hrnjak, spec. ginekologije, koja radi u Domu zdravlja Temerin. Doktorka ima ID broj i moći će da ispisuje pacijentkinjama sve što je potrebno od dokumentacije“.

Doktorka počinje da radi od 25. decembra, „tako da neće biti prekida u radu na ovom odeljenju, dolaziće dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, a po potrebi još jedan dan u nedelji, dok će ostalim danima (utorak, sreda, četvrtak), kao i do sada raditi dr Snežana Ubović, spec. ginekologije. Ovim rasporedom će biti pokriveni svi radni dani tokom nedelje i nastaviće se neometan rad odeljenja ginekologije. Pacijentkinje će moći obaviti zakazane preglede i dobiti sve usluge koje pripadaju nivou primarne zdravstvene zaštiti u zakonskom roku“, saopšteno je iz Doma zdravlja Bečej.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *