Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

U svečanoj sali SO Bečej: Ispraćaj i opraštanje od predsednika opštine Dragana Tošića

Ispraćaj i opraštanje od predsednika opštine Dragana Tošića

Komemoracija predsedniku opštine Draganu Tošiću, koji je nakon teške bolesti preminuo 29. marta, održana je juče u velikoj sali Skupštine opštine Bečej u prisustvu njegove porodice, saradnika, prijatelja, predstavnika političkih stranaka, građana.

O predsedniku opštine govorili su članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Dina Vučinić i predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, Tošićev saradnik i prijatelj Vuk Radojević.

Oboje su setili početaka Tošićevog bavljenja politikom i načina rada na funkciji predsednika opštine.

„Imali smo jedan citat od Jovana Dučića koji meni stoji u kancelariji na Poljoprivrednom fakultetu, a koji sam zajedno s njim delio i uvek smo se toga prisećali: ’Nije urađeno samo ono što nije započeto’. To je bilo obeležje i njegova vrlina“, rekao je Radojević.

On je istakao da je Tošić bio jedan od retkih ljudi koji je stalno bio posvećen poslu, čak i u vreme kada je vodio svoju najveću životnu bitku.

Dragan Tošić sahranjen je 30. marta na pravoslavnom groblju u Bečeju.

Od njega su se oprostili porodica, prijatelji, saradnici, njegovi partijski saborci iz Opštinskog odbora Srpske napredne stranke čiji je bio potpredsednik, visoki funkcioneri SNS-a, predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović, predstavnici političkih stranaka i mnogi drugi.

Poslednji pozdrav Tošiću uputio je predsednik Opštinskog odbora SNS-a i njegov kum Vuk Radojević.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *