Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Koronavirus u školama: Virus je potvrđen kod dvoje učenika i 24 zaposlenih

Koronavirus u školama: Virus je potvrđen kod dvoje učenika i 24 zaposlenihtrg_fontane

Prema zvaničnim informacijama, juče, 24. februara, u osnovnim i srednjim školama, u ŠOSO „Bratstvo“, u Muzičkoj školi „Petar Konjović“ i u Predškolskoj ustanovi „Labud Pejović“ ukupan broj dece kod kojih je potvrđena zaraza kovidom-19 je dva, u izolaciji je 39 dece, kod 24 zaposlenih je potvrđena zaraza i još 10 ih je u izolaciji.

U osnovnim školama na teritoriji opštine Bečej je kod jednog učenika potvrđeno prisustvo koronavirusa, a 30 ih je u izolaciji. Među zaposlenima u osnovnim školama je kod 13 njih potvrđeno prisustvo virusa i još 5 se nalazi u izolaciji.

U školi „Sever Đurkić“ je u slučaju jednog zaposlenog potvrđena infekjcija.

U školi „Zdravko Gložanski“ 9 učenika je u izolaciji, kod tri zaposlene osobe je potvrđena zaraza i jedan je u izolaciji.

U školi „Šamu Mihalj“ u Bečeju 5 učenika je u izolaciji, u slučaju dvoje zaposlenih je potvrđena zaraza i još dvoje ih je u izolaciji.

U školi „Petefi Šandor“ kod jednog učenika je potvrđena zaraza i još četvoro ih je u izolaciji, kao i jedan zaposleni.

U školi „Svetozar Marković“ u Bačkom Gradištu 11 učenika nalazi se u izolaciji i kod 7 zaposlenih je potvrđena zaraza.

U školi „Šamu Mihalj“ u Bačkom Petrovom Selu jedan učenik i jedan zaposleni se nalaze u izolaciji.

U bečejskim srednjim školama ima jedan potvrđen slučaj infekcije koronavirusom među đacima i 4 ih je u izolaciji. Kod troje zaposlenih je potvrđeno prisustvo koronavirusa, a četvoro ih je u izolaciji.

U Ekonomsko-trgovinskoj školi kod jednog zaposlenog je potvrđena infekcija, a u izolaciji su jedan đak i dve zaposlene osobe.

U Gimnaziji Bečej zaraza je potvrđena kod jednog učenika, a u izolaciji ih je troje. Među zaposlenima potvrđen je jedan slučaj zaraze i jedan zaposleni je u izolaciji.  

U Tehničkoj školi kod jednog zaposlenog je potvrđena infekcija i jedan je u izolaciji.

U ŠOSO „Bratstvo“ kod petoro zaposlenih je potvrđena zaraza.

U Muzičkoj školi „Petar Konjović“ sedmoro učenika je u izolaciji (njihov broj se već pojavljuje u broju izolovane dece u osnovnim školama).

U Predškolskoj ustanovi „Labud Pejović“ petoro mališana se nalazi u izolaciji, potvrđena su tri slučaja zaraze kod zaposlenih, a jedan zaposleni je u izolaciji, navodi se u izveštaju Štaba a vanredne situacije opštine Bečej.

K.D.F.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *