Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Međunarodni turnir u Zrenjaninu: Banatski cvet

Međunarodni turnir u Zrenjaninu: Banatski cvettrg_fontane

U organizaciji KK „Banatski cvet“ u Zrenjaninu je održan VI međunarodni turnir na kojem je učestvovalo 230 takmičara iz 26 klubova iz Srbije, Mađarske i Rumunije.

Takmičari Jedinstva iz Novog Bečeja osovjili su šest medalja, jednu zlatnu, dve srebrne i tri bronzane. Zlatnu medalju zaslužila je Nikolina Abazaj, srebrne Srđan Sudarski i Marina Abazaj, a bronzane Dajana Palfi, Mihajlo Barbul i kata tim pionirki u sastavu Dajana Palfi, Nikolina i Marina Abazaj.
Ovo takmičenje je ujedno bilo i prvo kolo Međunarodne lige Banata, a osvajači medalja stekli su pravo učešća u drugom kolu, koje će se u septembru održati u Mađarskoj.
Članovi karate kluba Bečej na VI međunarodnom turniru u Zrenjaninu osvojili su zlatne i srebrne medalje. U izvođenju kata zlatne medalje u svojim uzrasnim kategorijama osvojili su Željko Mrakić i Ana Reka Komaromi, a srebrnu Jelena Gombošev. Kata tim Bečeja u sastavu Dušan Jasnić, Bogdan Stojanović i Nemanja Gašić osvojio je zlatnu medalju.
Kata tim devojaka Karate kluba „B.P.S.“ iz Bačkog Petrovog Sela u sastavu Nevena Kosanović, Jovana Borđoški i Snežana Damjanović završio je takmičenje na drugom mestu.
U pojedinačnoj konkurenciji u disciplini kate zlatnu medalju osvojili su Aleksandar Damjanović i Dino Subotički, a srebrnu medalju Andraš Sirak i Sabina Đalog. Nevena Kosanović je u katama osvojila bronzanu, a u borbama srebrnu medalju.

S. Davidović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *