Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Önkormányzati káderügyi terv: Idén 15 személy kaphat munkát

Önkormányzati káderügyi terv: Idén 15 személy kaphat munkáttrg_fontane

A becsei parlament december 26-án fogadta el a község 2019. évi költségvetését, amelynek a káderügyi terv is része. Becse község hivatalnokainak és közalkalmazottainak száma 92 – egy hivatalnok tisztségéből kifolyólag, 84 hivatalnok és 7 közalkalmazott.

A községben meghatározatlan időre foglalkoztatottak maximális száma nem haladhatja meg a 107-et.
2019-ben 15 személyt terveznek alkalmazni meghatározatlan időre, ebből két gyakornokot, továbbá az illetékes minisztérium meghagyása alapján, az objektumok törvényesítésének eljárásában összesen 5 személyt kívánnak angazsálni.

Összehasonlításként: a község káderügyi terve szerint 2017. december 18-án összesen 92 személyt foglalkoztattak (meghatározatlan időre), közülük 7 közalkalmazott, 2018-ban pedig még 12 személyt kívántak alkalmazni: egy önálló tanácsadót, 4 tanácsadót, két ifjabb tanácsadót, egy munkatársat, egy ifjabb munkatársat, két fő referenst és egy közalkalmazottat, emellett két egyetemi végzettségű gyakornokot.

Az objektumok törvényesítési eljárásában, az illetékes minisztérium jóváhagyásával, négy egyetemi és egy főiskolai végzettségű személyt kívántak foglalkoztatni.

A község 2019. évi költségvetésének tervezett bevételei 1,9 milliárd dinárt tesznek ki, ebből az összegből a község saját jövedelme 1,19 milliárd dinár, a költségvetési felhasználók egyéb forrásokból származó bevételei 33,7 millió dinárt tesznek ki, a felsőbb hatalmi szintekről származó bevételek pedig kb.579,4 millió dinárban lettek meghatározva. A 2018. évi büdzséből a 2019. évibe átvitt eszközök összege 170 millió dinár.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *