Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Humanitarna utakmica i akcije: Pomoć porodici Kapriš

Pomoć porodici Kapriš

Neposredno posle prvenstvene utakmice vaterpolista Bečeja i Taša odigrana je humanitarna utakmica između vaterpolista Bečeja i reprezentacije Austrije, za koju su posetioci mogli da u postavljenu kutiju ubace novac prilikom ulaska na tribine a prihod će biti usmeren za obnovu stana porodice Kapriš koji je izgoreo u požaru u noći između 6. i 7. decembra prošle godine.

Tom prilikom Zvezdan Kapriš, nekadašnji vaterpolista i sportski radnik je izgubio i suprugu.

– Zahvalan sam pre svega mojim komšijama i svima koji su pomogli i onima koji su najavili pomoć, jer je neophodno prvo da se stan obnovi, stolarija, sanitarije a potom da se obezbedi nameštaj – kaže Zvezdan Kapriš, koji trenutno živi kod ćerke. – Mnogo mi znači želja mojih nekadašnjih saigrača da mi na ovakav način pomognu jer to vraća veru u ljude i pomaže mi da se izborim sa nedaćom u kojoj sam se našao.

Neformalno udruženje „Komšije za komšije” koje okuplja stanare naselja „Sever Đurkić“ u Bečeju, pokrenulo je akciju prikupljanja pomoći za obnovu stana porodice Kapriš, organizuju se i humanitarne licitacije, a pozivaju i građane da donacijama i dalje pomognu porodici. Novac može da se uplati na račun Zvezdana Kapriša, 325930060047283312, a informacije se mogu dobiti pozivom na broj 064/4360-402.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *