Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Jedinstveno upravno mestu u Bečeju: Ponovo radi uslužna kancelarija

Ponovo radi uslužna kancelarija

U opštinskoj zgradi nedavno je okončana rekonstrukcija i adaptacija kancelarije broj 7, odnosno prostorije za uspostavljanje jedinstvenog upravnog mesta u lokalnoj samoupravi.

Realizacijom projekta „Podrška prilikom uspostavljanja jedinstvenog upravnog mesta jedinicama lokalne samouprave i gradskim opštinama”, adaptacijom prostorije, nabavkom kancelarijskog materijala, softvera za bezbednost i za uspostavljanje jedinstvenog upravnog mesta obezbeđeno je efikasnije pružanje usluga građanima, kažu u lokalnoj samoupravi.

Naime, zahvaljujući jedinstvenom upravnom mestu, građani će moći da na jednom mestu podnesu razne zahteve, dobiju relevantne informacije i da nakon saradnje svih relevantnih organa za određeni postupak, a u komunikaciji sa samo jednim službenikom, dobiju i potrebno rešenje, potvrdu i drugu dokumentaciju. Vrednost projekta bila je 9,2 miliona dinara, a od tog iznosa je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave obezbedilo 8,4 miliona, a lokalna samouprava obezbedila je 840.000 dinara.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *