Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Prijave do 28. oktobra: Opština sufinansira mesečne karte studenata

Opština sufinansira mesečne karte studenata858studenti_karte

Opština Bečej će sufinansirati troškove svakodnevnog prevoza u međumesnom saobraćaju prilikom kupovine mesečnih karata studentima koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji opštine Bečej, a upisani su kao redovni studenti fakulteta i visokih strukovnih studija koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije – nakon što nadležni pokrajinski sekretarijat dodeli opštini sredstva.

Pravo na sufinansiranje prevoza imaju samo studenti koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije, koji nisu korisnici studentskih stipendija i kredita Ministarstva prosvete, Pokrajinske vlade, odnosno lokalnih samouprava i drugih fondacija, organizacija i preduzeća, odnosno samofinansirajući, a svakodnevno putuju od mesta stanovanja do svog fakulteta ili visokih strukovnih studija.

Zahtev za regresiranje troškova svakodnevnog prevoza u međumesnom saobraćaju podnosi se u Opštinskoj upravi opštine Bečej (zgrada opštine, kancelarija 5 u prizemlju) od 8 do 14 časova na propisanom obrascu koji se dobija u pomenutoj kancelariji. Zahtevi se mogu predati do 28. oktobra, do 14 časova.

Uz zahtev se prilažu: izjava studenta na propisanom obrascu, fotokopija kupljene mesečne karte kao dokaz da student svakodnevno putuje, fotokopija lične karte studenta ili štampani primerak sa čitača ličnih karata, fotokopija indeksa (stranice kojima se dokazuje identitet i svi do sada upisani semestri) uz prikaz originala indeksa radi uvida koji će prilikom prijema zahteva biti vraćen podnosiocu zahteva i uverenje studentskog servisa da je student redovno upisan i finansiran iz budžeta Republike Srbije za akademsku 2021/2022. godinu.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *