Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

PRVENSTVO SRBIJE: Petrovoselci šampioni Srbije

PRVENSTVO SRBIJE: Petrovoselci šampioni Srbijetrg_fontane

Na prvenstvu Srbije u karateu za sve uzraste takmičara u svim takmičarskim disciplinama uz učešće 2.318 takmičara iz 249 klubova u organizaciji Srpske karate konfederacije održanom u Lazarevcu 27. aprila, članovi KK „B.P.S.” Milorad Todorović i Jovana Borđoški su osvojili zlatne medalje i postali prvaci Srbije u svojim uzrasnim kategorijama, a zlato i titulu šampona države osvojili su i kadetski timovi u muškoj i ženskoj konkurenciji i kata tim juniorki KK „B.P.S.“ iz Bačkog Petrovog Sela, koji je na ovom takmičenju nastupio sa 10 takmičara i takmičarki u pojedinačnim disciplinama i sa 5 timova u ekipnoj konkurenciji.

Pravo nastupa prema postignutom plasmanu na Prvenstvu Vojvodine imali su Nevena Kosanović, Snežana Damjanović, Jovana Borđoški, Milorad Todorović, Aleksandar Damjanović, Sabrina Đalog, Bence Gedelei, Levente Pece, Doroća Berec i David Ferčik.
Pored zlatnih medalja Nevena Kosanović i Jovana Borđoški osvojile su i srebrne medalje u katama, a bronze su pripale Neveni Kosanović i Aleksandru Damjanoviću u borbama, kao i ekipi juniorki u sastavu Nevena Kosanović, Jovana Borđoški, Snežana Damjanović i Sabrina Đalog.
Tim kadeta: Milorad Todorović, Aleksandar Damjanović i Jovana Borđoški.
Tim kadetkinja: Jovana Borđoški, Sabrina Đalog i Milorad Todorović.
Tim juniorki: Jovana Borđoški, Nevena Kosanović i Snežana Damjanović.
Najuspešnija takmičarka KK „B.P.S.“ bila je Jovana Borđoški, koja je u raznim disciplinama osvojila četiri zlatne, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *