Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

SC „Đorđe Predin Badža“: Početak sezone kupanja 1. juna

SC „Đorđe Predin Badža“: Početak sezone kupanja 1. junatrg_fontane

Rekonstrukcija otvorenog olimpijskog bazena u kompleksu sportskog centra započeta je pre dve nedelje, a trebalo bi da bude okončana do 20. maja, rekao je direktor sportskog centra „Đorđe Predin Badža“ Dejan Stanojev. Novac za obnavljanje pločica na zidovima bazena i za zamenu rešetaka obezbedili su Pokrajinski sekretarijat za privredu u iznosu od 4,2 miliona i lokalna samouprava, 1,3 miliona dinara.

Sezona kupanja na otvorenim bazenima sportskog centra trebalo bi da startuje 1. juna, ukoliko bude toplo vreme, a zasad se ne zna da li će cene karata biti promenjene, naime, o tome treba da odluči Upravni odbor sportskog centra krajem ove radne nedelje.

Podsetimo da prošle godine cena karata nije menjana u odnosu na 2016. godinu: za jednu ulaznicu trebalo je platiti 150 dinara, a 3.000 dinara je bila cena karte za 35 ulazaka na bazen.

Rekonstrukcija krova

U toku leta trebalo bi da bude započeta i rekonstrukcija krova sportskog centra. Za taj posao je Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine krajem januara odobrila 29,8 miliona dinara, a 9 miliona će da obezbedi lokalna samouprava.
Stanojev je rekao da je sportski centar uputio zahtev Upravi za dobijanje dozvole za raspisivanje javne nabavke, a nakon odobrenja će da pokrene postupak, te bi, prema očekivanjima, do jeseni ustanova za sport trebalo da ima novi krov.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *