Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Tiszamente kommunális vállalat: Őszi lomtalanítás a község területén

Tiszamente kommunális vállalat: Őszi lomtalanítás a község területénOLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Tiszamente kommunális vállalat idén is megszervezi lomtalanítási akcióját a község területén az alábbi ütemterv szerint: az első helyi közösségben október 7-én, a második helyi közösségben október 8-án, a harmadik helyi közösségben október 9-én, Pecesoron október 12-én 7 és 19 óra között, míg a vállalatoknál és a közterületeken október 10-én 7 és 13 óra között viszik el a nagydarabos hulladékot.

Péterrévén október 5-én, Bácsföldváron, Radičevićen, Mileševón és Dreán október 6-án szervezték meg a lomtalanítási akciót.

A lomtalanítási napokon olyan, a háztartásokban keletkező nagydarabos hulladékok helyezhetők ki, amelyek méretüknél fogva a hulladékgyűjtő edényben nem férnek el.

A Tiszamente elszállítja a zöldhulladékot is, ha kötegként (összekötött ágak stb.) helyezik házuk, lakóépületük elé a polgárok.

Nem kerül elszállításra az ingatlanok elé kihelyezett építési törmelék. Bővebb felvilágosítást az akcióról az alábbi telefonszámokon kaphatnak: 063/86-52- 566 (Jovan Cenc) és 062/88- 62-408 (Zvonko Dajević).

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *