Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

SO Bečej: Direktor Toplane podneo ostavku, biće imenovan v.d. direktora

Direktor Toplane podneo ostavku, biće imenovan v.d. direktora

Na sednici Skupštine opštine Bečej 24. februara odbornici će konstatovati ostavku direktora Javnog preduzeća Toplana Dejana Vukovića.

Na istoj sednici će na predlog odborničke grupe Srpske napredne stranke da imenuju diplomiranog inženjera elektrotehnike i računarstva – master Dobrivoja Lovrića za vršioca dužnosti direktora Toplane, najduže godinu dana, do raspisivanja konkursa na to radno mesto.

Na sednici lokalnog parlamenta u petak, trebalo bi da bude izabran i zamenik predsednika Skupštine opštine, a kandidat na tu funkciju je šef odborničke grupe SNS Atila Horvat, trenutno zaposlen u JP Vodokanal.

Za zamenika predsednika sekretara Skupštine opštine biće postavljena diplomirana pravnica Ksenija Gložanski, zaposlena u lokalnoj samoupravi.

Podsetimo da su na prethodnoj sednici Skupštine opštine predstavnici POKS-a, zamenik predsednika i zamenica sekretara lokalnog parlamenta Nenad Tomašević i Irina Korenoj Vračarić podneli ostavke, nakon što je SNS Bečej, njihov dotadašnji koalicioni partner, saopštio da će POKS biti sklonjen iz struktura takozvane zakonodavne vlasti u Bečeju.

Upravljanje javnim preduzećem Toplana, čiji je direktor sada podneo ostavku, takođe je pripalo POKS-u.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *