Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

ĐURĐEVDANSKA REGATA: Četiri trke, šest zlatnih medalja

ĐURĐEVDANSKA REGATA: Četiri trke, šest zlatnih medaljatrg_fontane

Biljana Relić i Ljiljana Nović nastupile su prošlog vikenda na Đurđevdanskoj regati u organizaciji Nautičkog kluba Beograd uz učešće stotinak takmičara iz 19 klubova iz Srbije.

Relić je do najsjajnije medalje stigla u kajaku jednosedu na 500 m u konkurenciji pionirki i kadetkinja. Isti uspeh zabeležila je u kajaku dvosedu sa Ljiljanom Nović u konkurenciji kadetkinja i juniorki. U konačnom plasmanu ove devojke donele su KKK Bečej treću poziciju, odmah ispod KKK Pančevo i KKK Filip Višnjić.
Istog vikenda u Sremskoj Mitrovici održane su IX Olimpijske igre učenika Srbije, gde su nastupili u ime svojih škola i takmičari KKK Bečej. Srebrnom medaljom okitili su se Lazar Reljić (učenik OŠ „Zdravko Gložanski“) u K-1 na 500 m u kategoriji 1-4. razreda, Armin Kovač (učenik OŠ „Petefi Šandor“) u K-1 na 500 m u kategoriji 5-6. razreda, i Biljana Relić (učenik OŠ „Sever Đurkić“) u K-1 na 500 m u grupi 7-8. razreda. Bronza je pripala dvosedima na 500 m, Lazar Reljić-Miloš Šošo (OŠ „Zdravko Gložanski“) u kategoriji 1-4. razred i Nikola Džigurski- Albert Silađi (Gimnazija) kod srednjoškolaca.

I.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *