Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Futsal – Prva liga Srbije: Mungosi pobedili Bečej

Futsal – Prva liga Srbije: Mungosi pobedili Bečejtrg_fontane

Ekipa Bečeja nije uspela da nastavi niz dobrih rezultata. U subotu u sali SC „Đorđe Predin Badža“ u 9. kolu aktuelnog takmičenja Bečejci su pretrpeli poraz od ekipe Mungosa iz Zemuna rezultatom 2:4 (1:3).

Očekivalo se da će Bečejci uspeti da nađu način kako bi uspešno okončali meč protiv mlade ekipe Mungosa koja je izuzetno pokretljivom igrom u 9. minutu došla u vođstvo. Domaći igrači su imali dosta poteškoća prilikom prenosa lopte u polje napada i uspeli su da izjednače tek u16. minutu utakmice. Strelac je bio Igor Jančevski. Međutim, već u sledećem minutu ekipa iz Zemuna je ponovo preuzela vođstvo, a minut kasnije imala je prednost od dva gola razlike.

U drugom poluvremenu Mungosi su nastavili sa dobrom odbranom u kojoj se istakao golman Filipović. Bečejci su bili primorani da krenu na „sve ili ništa“ i deset minuta pre kraja susreta su se opredelili za taktiku „igrač više“. Stvorili su nekoliko odličnih šansi, ali izostankom sportske sreće i uz odličnog protivničkog golmana nije im pošlo za rukom da načine preokret. Igrači iz Zemuna tri minuta pre kraja utakmice pogodili su prazan gol i došli u vođstvo sa 4:1, a Bečejci su minut kasnije uspeli da smanje razliku i postave konačan rezultat utakmice.

V.F.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *