Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Opština Bečej: Na sednici skupštine ostavke funkcionera POKS-a, naknada za prvo dete…

<strong>Na sednici skupštine ostavke funkcionera POKS-a, naknada za prvo dete…</strong>

Odbornici bi na sutrašnjoj sednici Skupštine opštine Bečej trebalo da donesu odluku o jednokratnoj novčanoj naknadi za prvorođeno dete koja bi trebalo da iznosi 20.000 dinara, da angažuju revizora za obavljanje eksterne revizije završnog računa opštinskog budžeta za 2022. godinu, da odluče o prestanku mandata odbornika, te da daju pozitivna mišljenja za istovremeno obavljanje više funkcija Viktoru Molnaru (odbornik SVM-a i direktor Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede) i Marijani Lovrić (članica školskog odbora Tehničke škole i članica Nadzornog odbora Doma zdravlja).

Na dnevnom redu sednice su i odluke o izradi detaljne regulacije kružnog toka u Bačkom Gradištu, o izmenama i dopunama Odluke o usklađivanju osnivačkog akta Gradskog muzeja sa pozitivnim propisima, usvajanje izveštaja o korišćenju sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine u 2022. godini, saglasnost na Plan i program sakupljanja i odvoženja kabastog otpada komunalnog preduzeća „Potisje“ u 2023. godini, saglasnost na Program rada sa finansijskim planom ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“.

Danas je dnevni red sutrašnje sednice bečejskog parlamenta dopunjen ostavkama funkcionera POKS-a. Naime, zamenik predsednika lokalnog parlamenta Nenad Tomašević i zamenica sekretara Skupštine opštine Irina Korenoj Vračarić podneli su ostavke.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *