Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Nevreme u Bečeju 29. juna: Potop na ulicama

Nevreme u Bečeju 29. juna: Potop na ulicamatrg_fontane

Nevreme koje je zadesilo Srbiju, Vojvodinu i Bečej 29. juna napravilo je mnoge probleme, pre svega u saobraćaju.

Pojedine ulice u Bečeju „plivale“ su u vodi, u centru grada Zelena, Glavna, Miloša Crnjanskog, delovi Malog rita, ulica u Novom selu, a slično je bilo i u Bačkom Petrovom Selu i Bačkom Gradištu.

Tog dana su u Bečeju bez struje ostali delovi grada, recimo, deo Zelene ulice, nakratko i sportski centar, gde je i krov prokišnjavao.

Nevreme koje je trajalo svega sat vremena oko 17 časova ostavilo je na desetine porušenih stabala na teritoriji opštine, grom je udario u drvo u Zelenoj ulici, koje je pokidalo kablove električne energije, pala stabla su preprečila saobraćajnice, u Donjem parku izlila se kanalizacija…

Nakon olujnog vetra i kiše na teren su izašli radnici javnih preduzeća Komunalac i Vodokanal, policija, vatrogasci, zaposleni u Elektrovojvodini i u preduzeću „Elektro liv“ i zajedno su sanirali posledice nevremena, koje je prouzrokovalo i oštećenja na stambenim objektima.

Zbog velike količine vode na ulicama posle svake kiše u delovima Bečeja, građani su počeli da postavljaju pitanja o tome na koji način se troši novac za odvodnjavanje.    

R.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *