Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Nakon trećeg rebalansa opštinskog budžeta još 10 miliona za Toplanu: Novac za plaćanje obaveza Srbijagasu

Novac za plaćanje obaveza Srbijagasu04toplana

Dan pre održavanja sednice Skupštine opštine 4. novembra dopunjen je dnevni red zasedanja, te su odbornici dali saglasnost na prvu izmenu i dopunu Posebnog programa korišćenja sredstava iz budžeta opštine Bečej za JP Toplana Bečej za 2022. godinu i zbog toga i na treću izmenu i dopunu Programa poslovanja JP Toplana Bečej za 2022. godinu.

Prema trećim izmenama programa poslovanja Toplane u 2022. godini, a prema trećem rebalansu opštinskog budžeta za 2022. godinu, iz opštinskog budžeta planirano je ukupno 37 miliona dinara za JP Toplana, umesto prethodno planiranih 27 miliona dinara – dodatnih 10 miliona obezbeđeno je za plaćanje obaveza Toplane prema Srbijagasu.

Od ukupno planiranih 37 miliona iz opštinskog budžeta za Toplanu, 9,6 miliona odnosi se na subvencije za saniranje havarija na distributivnoj mreži, 1,6 miliona na remont postrojenja za proizvodnju i distribuciju toplotne energije, 420.000 dinara na overavanje i servis merača toplotne energije. Za nabavku sredstava za investiciono održavanje planirano je 360.000 dinara, 15 miliona dinara za izradu projektne dokumentacije, a 10 miliona „za unapređenje tekuće likvidnosti putem izmirenja dospelih obaveza prema JP Srbijagas Novi Sad“.

R.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *