Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

PFL Novi Sad: Do pobede kraj Tise u prvom poluvremenu

PFL Novi Sad: Do pobede kraj Tise u prvom poluvremenutrg_fontane

Fudbaleri Bečeja su zabeležili i petu uzastopnu prvenstvenu pobedu. U sredu (24. septembra) na svom stadionu u okviru 6. kola Područne lige Novi Sad su savladali ekipu Krila krajine iz Bačke Palanke rezultatom 4:1 (4:1).

 

U ostalim susretima aktuelnog takmičenja postignuti su sledeći rezultati:
Maglić – Kulpin 3:0, Obilić – Titel 2:0, Tvrđava – Vojvodina 1:1, Borac – Mladost 2:0, Stari grad – Sutjeska 1:0, Budućnost – Hajduk 1:2 i Mladost radost – Proleter 3:1.

Na tabeli vodi ekipa Mladost radost iz Srbobrana sa16 osvojenih bodova, a sledi je FK Bečej koji ima bod manje, treći je Titel sa 13, četvrti Borac sa 10 bodova, koliko ima i peta Sutjeska. Iza njih su Hajduk i Tvrđava sa bodom manje, a zatim slede tri tima sa po osam bodova: Maglić, Obilić i Stari grad. Jedanaesta je Vojvodina, a dvanaesti Proleter sa po sedam bodova, Mladost je na trinaestoj poziciji sa pet bodova, dok su Krila krajine na četrnaestom mestu sa tri boda, koliko ima i pretposlednja ekipa Kulpina. Poslednja je Budućnost sa dva osvojena boda.

U narednom kolu koje se igra u subotu od 16 časova, Bečejci se u Titelu sastaju sa istoimenom ekipom, Proleter dočekuje Maglić, Hajduk Mladost radost, Sutjeska Budućnost, Mladost Stari grad, Vojvodina Borac, Krila krajine Tvrđavu i Kulpin Obilić.

V.F.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *