Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Opština Bečej: Poziv za predaju inicijativa za dodelu godišnjih nagrada

Poziv za predaju inicijativa za dodelu godišnjih nagrada

Opštinska Komisija za dodelu godišnjih nagrada opštine Bečej i zvanja počasnog građanina 23. juna raspisala je javni poziv za podnošenje inicijativa za dodelu godišnjih nagrada za ovu godinu organizacijama i građanima za značajna ostvarenja u umetnosti, privredi, nauci, sportu i drugim oblastima, čija je delatnost ili delo doprinelo privrednom i društvenom razvoju i ugledu opštine.

Pravo da do 3. jula podnesu inicijativu za dodelu godišnjih nagrada imaju građani, pravna lica, organi opštine, radna tela Skupštine opštine i grupe građana.

Potpisnici koji predaju obrazloženu inicijativu za dodelu godišnjih nagrada moraju naglasiti kategoriju ili oblast za koju predlažu organizaciju ili pojedinca.

Neobrazložene inicijative za dodelu godišnjih nagrada smatraće se nepotpunim i neće biti razmatrane.

Inicijative za dodelu godišnjih nagrada u pisanoj formi se dostavljaju lično (Opštinski uslužni centar – kancelarija broj 7, šalter broj 2) ili preporučenom poštom na adresu: opština Bečej, Komisija za dodelu godišnje nagrade opštine Bečej, Trg oslobođenja 2, 21220 Bečej, sa napomenom: „Inicijativa za dodelu godišnjih nagrada za 2023. godinu“.

Odluku o dodeli godišnjih nagrada na predlog komisije opštine Bečej donosi Skupština opštine.

Godišnje nagrade će uručiti predsednik opštine Bečej na svečanosti za dan opštine Bečej, 1. avgusta.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *