Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Kompleks bazena: Sezona kupanja počinje verovatno do kraja nedelje

Sezona kupanja počinje verovatno do kraja nedelje

Sezona kupanja na kompleksu otvorenih bazena sportskog centra uprkos najavama nije počela danas, 1. jula. Direktor sportskog centra Čaba Andruško rekao je danas da se nada da će sezona kupanja početi do kraja nedelje, nakon dobijanja rezultata o uzorkovanju vode.

Inače, danas, za kada je prvobitno najavljeno otvaranje bazena, postavljale su se behaton ploče u sklopu kompleksa, samo je olimpijski bazen bio napunjen vodom, a punjenje malih bazena tek je bilo započeto.

Pripreme se letnju sezonu na otvorenim bazenima počeli su nakon 14. juna kada je ukinuta vanredna situacija proglašena 10. marta 2023. godine zbog opasnosti izazvane aktiviranjem bušotina na kompleksu otvorenih bazena Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“ i nekontrolisanog ispuštanja gasova u nepoznatoj koncentraciji.

Cene karata za bazen se neće menjati u odnosu na pretprošlu godinu, rekao je ranije direktor sportskog centra Čaba Andruško. Cena dnevne karte biće 250, a porodične 800 dinara.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *