Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Bečejski parlament: Završni račun budžeta i boravak za decu sa smetnjama u razvoju

Završni račun budžeta i boravak za decu sa smetnjama u razvoju

Na 38. sednici Skupštine opštine Bečej 29. juna trebalo bi da bude usvojena odluka o završnom računu budžeta opštine Bečej za 2022. godinu – zakonski rok za usvajanje je 30. jun.

Na dnevnom redu sednice je i Pravilnik o uslovima obezbeđivanja i pružanja usluga dnevni boravak za decu i mlade sa smetnjama u razvoju. Naime, usvajanje ovog dokumenta je preduslov da bi boravak počeo da radi.

Lokalni odbornici trebalo bi, zatim, da donesu odluku o formiranju Štaba za vanredne situacije opštine Bečej, da usvoje godišnji izveštaj o radu štaba, te da usvoje plan rada za 2023.

Lokalni parlament treba da usvoji završni račun i izveštaj o prošlogodišnjem radu Narodne biblioteke i plan rada ustanove za ovu godinu, izveštaj Turističke organizacije opštine Bečej o radu u 2022. godini, te da da saglasnost na izmene statuta Gradskog pozorišta Bečej.

Na sednici će biti dodeljen i mandat novoj odbornici SNS-a, Nikolini Lakić, jer je odbornica Sanja Biro, koja je istovremeno i pomoćnica predsednika opštine za oblast obrazovanja, na prethodnoj sednici Skupštine opštine podnela ostavku na mesto odbornika – bila je odbornica manje od sat vremena.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *