Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Szabadtéri élményfürdőt terveznek a sportközpontban

Szabadtéri élményfürdőt terveznek a sportközpontbanA tavalyi év végén így nézett ki a szabadtéri medencekomplexum

Az óbecsei sportközpont szabadtéri medencekomplexumán tavaly nem volt fürdőidény, ez pedig jelentősen csökkentette az intézmény bevételeit.

A szabadtéri medencéknél lévő négy inaktív kútnál észlelt gázszivárgás miatt tavaly március óta rendkívüli állapot van a medencék területén, de a NIS szakemberei csak az év végén kezdték meg a kutak likvidálását.

Valószínűleg 2024-ben már lesz nyári fürdőidény.

Andruskó Csaba, a sportközpont igazgatója újságíróknak elmondta, hogy az intézmény 2023-as nyári szezonja nullával volt egyenlő, ez pedig azért probléma, mert nyaranként ez a sportközpont fő bevételi forrása.

Ennek ellenére a Đorđe Predin Badža Sportközpontban 2024-ben lesznek befektetések.

A Tartományi Sport- és Ifjúsági Titkárság 9,9 millió dináros, valamint a község 1,9 millió dináros támogatásának köszönhetően alakítják majd ki a hűtésrendszert a sportcsarnokban.

Tervben van emellett, jelentette ki Andruskó, több projekt megvalósítása – jelenleg öt áll készen pályázásra.

A legnagyobb közülük egy élményfürdő kialakítása a szabadtéri medencekomplexum területén, amelynek értéke a tavalyi előzetes számítások szerint 72 millió dinár.

Az ehhez szükséges pénzt a Tartományi Nagyberuházási Alapnál kívánja biztosítani a sportközpont vezetősége. A tervdokumentáció elkészült, az engedélyeket is megkapták.

R.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *