Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Kako da pronađete savršene farmerke za Vas?

Kako da pronađete savršene farmerke za Vas?Untitled-1

Za mnoge žene pronalaženje savršenog modela farmerki je često veoma zahtevan zadatak. Postoji toliko mnogo različitih krojeva i stilova koje možete izabrati, a da ne spominjemo tek detalje.

Ali uz malo strpljenja i spremnosti da isprobate nekoliko različitih modela, možete pronaći savršene farmerke za Vaš tip tela i Vaš stil. Pokušaćemo da damo nekoliko korisnih saveta kako da pronađete savršene ženske farmerke za Vas.

Farmerke su idealan izbor za svaku priliku

Ženske farmerke su popularan modni detalj, ali su i veoma praktičan odevni predmet. Farmerke se mogu nositi za razne prilike, od ležernih do svečanih. Takođe, farmerice su odličan izbor za različite tipove tela. Bilo da tražite farmerke koje ćete nositi u kancelariji ili farmerke za noćni izlazak, budite sigurni da postoji par ženskih farmerki koji će vam idealno stajati.

Kada je u pitanju izbor pravog modela farmerki, treba imati na umu nekoliko stvari. Prvo, imajte na umu da li želite uske ili šire farmerke. Farmerke treba da budu pripijene, ali ne preuske. Drugo, razmotrite teksas. Teksas dolazi u različitim bojama, pa s toga izaberite teksas koji odgovara vašem stilu. Treće, uzmite u obzir i pranje. Tamne farmerke, bar za prvih nekoliko pranja, treba razdvojiti od svetlijih, jer više puštaju boju i mogu ofarbati ostatak stvari u mašini. Zato je najbolje razdvojiti tamni i svetli teksas. Evo još par saveta na šta treba obratiti pažnju.

Oblik nogavica

Od oblika nogavica zavisi kako će farmerke prijanjati. Najčešći tipovi su: skiny, slim, regularne i široke. U zavisnosti od oblika nogavice lako možete kombinovati farmerke sa košuljama, majicama, ili sa kratkim topovima.

Struk

Postoje četiri vrste struka: visok struk, srednji ili običan struk, nizak struk i jako nizak struk. Da biste dobro izgledali i osećali udobno, model farmerki treba da prati vašu siluetu, zato odaberite onaj model koji će Vam najbolje prijanjati.

Dužina

Kada isprobavate farmerke bez cipela, gornji deo treba da dohvata vaše bokove, a donji deo treba da dodiruje pod. Samo ne zaboravite da uzmete u obzir i skupljanje, čak i kod prethodno skupljenog teksasa.

Situacija kod modela muških farmerki je poprilično lakša. Dosta je manje krojeva i stilova u ponudi tako da je i izbor dosta lakši. Farmerke su definitivno izdržale test vremena i uvek će biti u modi. Sigurni smo da će tako biti i ovoga leta.

B.M.

Povezani tekst(ovi):

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *