Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Turistička organizacija i UG „Biber“: Noćni market na gradskom trgu

Noćni market na gradskom trgu

Prvi Noćni market u Bečeju biće održan sutra, 8. juna na Trgu oslobođenja. Program počinje u 18 časova a završava se u ponoć.

Manifestaciju, koja će verovatno postati tradicionalna, organizuju Turistička organizacija opštine Bečej i udruženje građana „Biber“.

Noćni market je festival hrane, pića, dizajna i zanatstva, koji se održava u večernjim satima pod otvorenim nebom na kom će posetioci moći da uživaju uz muziku, kupovinu, zabavu i dobru hranu, pretvarajući uobičajeni večernji izlazak u novo iskustvo, saopštili su organizatori.

Dodaje se da je dolazak na manifestaciju najavilo oko 40 izlagača iz cele Srbije, koji će posetiocima ponuditi vino, sireve, craft pivo, domaće pogačice i kiflice, sireve, prirodne sokove, proizvode od lavande, med, bombone, ručno rađeni nakit, kolače, sapune, prirodnu kozmetiku, proizvode od drveta, začinsko bilje…

U okviru zabavnog programa nastupiće polaznici Muzičkog centra „Bubamara“ iz Bečeja i Dejan Mitić trio iz Novog Sada, a likovna radionica „Kreativko“ iz Novog Sada pripremila je dve kreativne radionice za najmlađe posetioce, kao i slikanje po licu.

Za sve posetioce Noćnog marketa organizatori su pripremili nagradnu igru a nagrade za posetioce darovali su preduzetnici i ustanove iz Bečeja, saopštili su organizatori.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *