Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Nadzor u školama u Bečeju: Policajci nisu uočeni u svim školama

Policajci nisu uočeni u svim školama

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Danilo Stevandić 7. maja je za RTS izjavio da će od danas (8. maja) tokom trajanja nastave u svim školama u Srbiji biti prisutni pripadnici policije, koji će preventivno delovati.

Iz bečejske policije je na pitanje novinara Bečejskog mozaika danas oko 9 sati odgovoreno da su policajci u svim školama, da će po dva policajca pre početka nastave, za vreme velikog odmora i na kraju nastave biti u školama, a u međuvremeno oko obrazovnih ustanova.

Po podacima iz pojedinih škola na teritoriji opštine Bečej, policajci su bili u školama pre početka nastave i za vreme velikog odmora.

Novinar Bečejskog mozaika ih je prilikom obilaska nekoliko škola za vreme velikog odmora uočio, recimo, u osnovnim školama „Sever Đurkić“ i „Zdravko Gložanski“, međutim, policajce nije video niti u školi, niti u okolini škole „Petefi Šandor“. Policajce u okolini i u toj školi, takođe, nisu uočili zaposleni u obrazovnoj ustanovi.

S druge strane, pomoćnica predsednika opštine Bečej za obrazovanje Sanja Biro kazala je da su, po njenim informacijama, policajci prisutni u školama.

Redakcija Bečejskog mozaika uputila je jutros pitanja portparolu novosadske policije u vezi sa rasporedom i načinom rada policije u školama na teritoriji opštine Bečej, ali odgovore do trenutka pisanja ovog teksta nije dobila.

K.D.F.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *