Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Tumultus a Miloš Crnjanski utcában: Felújítják a vízvezeték-hálózatot

Tumultus a Miloš Crnjanski utcában: Felújítják a vízvezeték-hálózatottrg_fontane

Március 4-én megkezdődtek a felújítási munkálatok a Miloš Crnjanski utca vízvezeték-hálózatán, a Csillag téren levő körforgalomtól a Gerberék utcáig, a páratlan számozású oldalon. A munkálatok végzése alatt, a vízvezetékcsövek lehelyezése miatt, a házak előtti gépkocsi beállókat néhány napon át nem lehet használni az utcaszakasz páratlan számozású oldalán.

A vízvezeték-hálózat felújítási munkálatainak tervezett ideje 20 munkanap. Az említett szakaszon március 4-től 29-ig munkanapokon szünetelhet a vízszolgáltatás is, 8 és 14 óra között.
Mivel az óvoda központi épülete az említett szakaszon van, a reggeli és a kora délutáni órákban a munkagépek és a gyerekeiket óvodába és óvodából szállító szülők járművei meglehetős tumultust okoznak

A Miloš Crnjanski utcában – a Csillag tér és Jovan Zmaj utca közötti 480 méteres szakaszon – a vízvezeték felújítását követően, valószínűleg március végén, megkezdődik az úttest aszfaltozása, a járdák rekonstrukciója, új kocsibejárók és 14 parkoló építése, az elektromos vezeték cseréje (a Csillag tér és a Gerberék utca között), a közvilágítás felújítása.

A 47 millió dinár értékű beruházásra a Gazdasági Minisztérium 11,3 millió dinárt hagyott jóvá, a többi pénzt pedig a községi költségvetésből biztosítják.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *