Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Prodaja opštinske imovine: Za četiri nepokretnosti 14,5 miliona

Za četiri nepokretnosti 14,5 milionaFoto: A.M.

Lokalni parlament je na poslednjoj sednici prošle godine, 30. decembra, doneo nekoliko rešenja o prodaji opštinske imovine firmama i fizičkim licima.

Od prodaje četiri opštinske nepokretnosti lokalna samouprava bi trebalo da zaradi ukupno oko 14,5 miliona dinara.

Naime, Skupština opštine je, nakon sprovođenja javnih oglasa za prodaju nepokretnosti, donela rešenja o otuđenju nepokretnosti.

Prodata je nepokretnost iz javne svojine opštine koja se nalazi u Bečeju, u ulici Doža Đerđa 44. Nepokretnost na parceli 4387/1, gradsko građevinsko zemljište, zemljište pod zgradom i drugim objektom – zgrada trgovine površine 83 m2, zemljište pod zgradom i drugim objektom, pomoćna zgrada površine 28 m2, za 1.435.620 dinara kupio je „Aftolajn“ Bečej d.o.o. kojeg zastupa direktor Ratomir Crnojački. Pretežna delatnost firme je održavanje i popravka motornih vozila.

Lokalni parlament doneo je rešenje i o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine opštine koja se nalazi u Poljanici pod kućnim brojem 63. Građevinsko zemljište izvan građevinskog područja, zemljište pod zgradom i porodična stambena zgrada površine 47 m2, zemljište uz zgradu i drugi objekat površine 500 m2 i voćnjak 2. klase površine 44 m2 na parceli 26953 prodat je Zoltanu Kišu iz Bečeja za cenu od 340.000 dinara.

Prodata je, zatim, nepokretnost, koja se nalazi u Bečeju u ulici Miloša Crnjanskog, parcela broj 3203, ukupne površine 689 m2, zemljište pod zgradom i drugim objektom i porodična stambena zgrada površine 164 m2, zemljište uz zgradu i drugi objekat površine 500 m2 i njiva 1. klase, površina 25 m2.

Kupac za 9,5 miliona dinara je „KPT invest group“ d.o.o. Bečej kojeg zastupa direktor Zoltan Tot. Pretežna delatnost firme je izgradnja stambenih i nestambenih zgrada.

Poslednja opštinska nepokretnost za koje je 30. decembra doneto rešenje o otuđenju, nalazi se u Zelenoj ulici, na parceli 4840/2, gradsko građevinsko zemljište, zemljište pod zgradom i drugim objektom i pomoćna zgrada površine 44 m2, zemljište uz zgradu i drugi objekat površine 500 m2 i njiva 1. klase površine 486 m2.

Nepokretnost je za 3.130.000 dinara prodata „Trend invest projects“ d.o.o. iz Novog Sada kojeg zastupa direktor Srđan Ekmeščić. Pretežna delatnost firme je izgradnja stambenih i nestambenih zgrada.

K.D.F.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *